viernes, 21 de octubre de 2016

"VITAMINES SOCIALS"

L'altre dia, llegint el periòdic Informació vaig trobar un article de Jaime Medino que tractava sobre les vitamines socials. L'article, em va parèixer del més sorprenent i, crec que es un article sobre el qual podem reflexionar prou.

La societat actual pateix una gran carència d'algunes vitamines, referint-nos a alguns aspectes o valors socials que no estan presents al nostre dia a dia. En aquest article Jaime Medino fa referència a algunes d'aquestes vitamines que estan absents.

En la meua opinió, una d'aquestes vitamines es la tolerància. Tots deuríem de ser molt més tolerants, és a dir, respectar  les opinions dels demés, encara que no siguen coincidents amb les nostres.

Un altre valor social que deuríem potenciar és el positivisme. Hi ha massa gent que està rodejada de pensaments negatius, sempre estan pensant que el que van a fer, no va a eixir del millor possible o simplement no van a saber  realitzar-ho.

Una de les vitamines que Jaime Medino nombra és l'empatia, es el valor necessari per a saber ficar-te en la pell d'algú, és a dir, entendre a la persona que pateix per alguna cosa.

Aquestes tres vitamines són aquelles que jo he marcat com a  tant necessàries. Tenim que intentar proporcionar els valors que ens ajuden per a la l’evolució de la nostra ciutadania i del món que tenim que habitar.


Elena

No hay comentarios:

Publicar un comentario